Om Oss

4.1.1

Vi är en grupp som samlas en gång i veckan för att diskutera vårt stora intresse för vin och champagne. Vi anordnar själva provsmakningar där vi tar med oss två olika flaskor ungefär två gånger i månaden och sedan recenserar vi dessa tillsammans.

Provsmakningar är något av det bästa vi vet. Vi försöker att åka tillsammans minst två gånger om året till olika platser runt om i världen på olika vinprovsmakningar. Favoriterna än så länge är Frankrike och Italien. Vingårdarna där bjöd på ett par av de bästa vinerna vi någonsin har smakat. Provsmakningen av champagne i självaste Champagne var också en resa vi sent kommer glömma.

På den här hemsidan kommer ni att kunna ta del av dessa recensioner på vår bloggsida. Vi kommer även ta upp olika nyheter inom områdena för att hålla både er och oss själva uppdaterade om det senaste på marknaden. Ni kommer även hitta våra favoriter, perfekta matchningar och allt annat som rör ämnet. Vi kommer att skriva om våra provsmakningsresor och om våra planer inför framtiden.

Oss kan ni kontakta på sidan ”Kontakta oss” om ni skulle ha några tillägg, åsikter eller helt enkelt tips på vad vi bör smaka och vad vi kanske har missat.

Välkomna att följa med oss på vår champagne- och vinresa.