Dyraste champagnen och vinet

Champagne och vin finns i en mängd olika smaker, varumärken och prisklasser. I Sverige kan du hitta ett gott vin från cirka 40 kronor och upp till svindlande höga summor. Priset på champagne är ofta högre än priset på vin, men även där kan det variera mycket. Vad sägs till exempel om 75 cl champagne för 170 000 kronor? Det är hittills det dyraste en flaska champagne har sålts för. Den budades hem på Acker Merrall & Condit’s auktion i Hong Kong. Det var en Krug som tillverkades 1928. De allra flesta skulle behöva jämföra och ansöka om ett rejält lån via zmarta.se för att kunna ha råd med en så dyr dryck. För vissa är det dock värt att ansöka om ett lån för att unna sig en riktigt fin champagne eller lyxigt vin, men kanske inte fullt ut så dyrt som Krug-champagnen.

Lyxa till det med en dyr champagne

Om du känner någon som fyller år eller om du vill fira något speciellt kan det vara rätt tillfälle att slå till på en riktigt dyr och fin champagne. Det är en speciell upplevelse att dricka något som är dyrt, vilket gör att det till och med kan vara värt att låna pengar för att göra det. Hos Zmarta väljer du själv hur mycket du vill låna och därefter jämför de upp till 30 långivare så du kan hitta en som passar dig. Därefter kan du slå till på en champagne som kan landa på nära 50 000 kronor. Ett exempel är den franska champagnen Armand de Brignac.

Champagne i is

Ett rött och lyxigt vin

Om champagne inte faller dig i smaken kan du välja att satsa på ett dyrt och lyxigt rött vin istället. Det franska vinet Château Cheval Blanc från 2010 är ett omtyckt om mustig vin som du kan handla för dryga 12 000 kronor på Systembolaget. Det här är betydligt billigare än champagnen Armand de Brignac, men ett smålån via Zmarta kan ändå vara på sin plats om ekonomin är lite begränsad för tillfället. Om du har fler lån hos dem kan du även samla ihop dem för att få en lägre månadskostnad, vilket gör det enklare att betala av dem.

Rött vin som hälles upp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *